Palvelumme

Ensiapukoulutukset

Ensiavun koulutuspalvelu Vaara  kouluttaa SPR:n sertifioimia ensiapukoulutuksia ympäri Lappia.  Vaara toimii joustavasti ja kouluttaa ensiapukoulutuksen toivomassanne paikassa ja erityistarpeet huomioiden. Työnantajalle ja yrittäjälle Kela korvaa ensiapukoulutuksistamme aiheutuvia kuluja.

Peruselvytyskurssi

PPE + D koulutuksessa opetellaan peruselvytys sekä defibrillaattorin eli sydäniskurin käyttö. 
 

Ensiaputarvikkeet

Koulutamme mielellään myös käyttämään ensiapuvälineitä ja -tarvikkeita, joita organisaatioltasi löytyy ja ohjaamme ensiapuvälineiden valinnassa sekä hankinnassa.

Verkkokoulutus

Vuoden 2020 alusta osia koulutuksista voi suorittaa myös verkossa, jolloin koulutusten läsnäolon tuntimäärä vähenee. 
 

Hätäensiapu 4h ja 8h

Hätäensiapukoulutuksissa opetellaan hätätilanteissa toimimista sekä henkeä pelastavan ensiavun toimet. Kurssit kestävät laajuudestaan riippuen joko 4 tai 8 tuntia.
 

Todistukset

31.12.2019 asti koulutuksista saat fyysisen korttia muistuttavan todistuksen. 1.1.2020 alkaen siirrymme käyttämään sähköistä todistusta. Kadonneen todistuksen 1.1.2020 alkaen suoritetusta kurssista saat meiltä myös jälkikäteen!
 

EA 1 ja EA2

16 tuntia kestävällä EA1 kurssilla käydään läpi hätätilanteissa toimiminen, henkeä pelastavan ensiavun toimet sekä mm. haavojen, palovammojen ja sairaskohtausten ensiapu. EA2 kurssilla syvennetään ja laajennetaan EA1 kurssilla opittuja taitoja ja vatimuksena on EA1 kurssin suorittaminen.